Wandel je mee?

Heb je het gevoel dat je vastloopt of dreigt vast te lopen op je levenspad? Bijvoorbeeld door:

– een situatie binnen je gezin of familie

– je werk

– je sociale leven

– een impactvolle gebeurtenis, zoals ziekte, een scheiding of overlijden

Voel je je hierdoor angstig of onzeker, zie je geen perspectief meer in je gezin, relatie of je werk? Of heb je het gevoel geen energie meer te hebben voor de dingen die je zou willen of misschien zou moeten doen? En heb je behoefte aan een verhelderend advies? Dan neem ik je graag mee voor een wandeling in de natuur.

Wat brengt de wandeling jou?

Door onze gezamenlijke wandelingen in de natuur komen we sneller bij jouw kern en ben je beter in staat om te ontdekken wat jou belemmert in het dagelijks leven. Na onze wandelingen kun je met hernieuwde energie en nieuwe inzichten jouw levenspad vervolgen. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van jouw dagelijks leven. Oude gewoontes en patronen nemen af en je bent beter in staat om jouw juiste plek in te nemen binnen de systemen waar jij onderdeel van bent.

Bos, park of strand?

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de wandeling. Daarom overleggen we vooraf met elkaar in welk stukje natuur we gaan wandelen. Dat kan een bos zijn, een park of een wandeling langs de kust.