Workshop: Kennismaken met (familie)opstellen:

Opstellen is één van de snelst aan populariteit winnende (therapeutische), inzichtgevende methodieken van deze tijd. Deze systemische manier van werken kijkt verder dan het persoonlijke vlak alleen. Mensen, families, organisaties en welke systemen dan ook worden letterlijk in hun context geplaatst, waardoor de dynamieken van onderlinge relaties en de werking van eerdere belangrijke levensgebeurtenissen inzichtelijk worden en vaak ook geheeld. Het blijkt iedere keer weer wonderbaarlijk om te ervaren hoe heden en verleden met elkaar samenhangen en welke invloed zij nog op elkaar kunnen hebben.

Deze kennismakingsworkshop is ervarings gericht, en zeer geschikt voor mensen die altijd al meer van opstellen wilden weten. Ook voor mensen die al eens een opstelling gedaan hebben en meer achtergrondinformatie hierover willen, biedt de workshop waardevolle momenten en inzichten. Maximale groepsgrootte 14 deelnemers.

Bij voldoende deelnemers zal er een datum worden ingepland voor de workshop. De workshop zal naar gelang de wensen van de deelnemers in een ruimte of in de natuur plaatsvinden.

Aanmelden kan via het contactformulier op mijn website of via info@bomenmetbootsma.nl