Zondag 30 augustus was het zover. In samenwerking met www.soulonfire.nl en www.supportervanschoon.nl organiseerde Bomen met Bootsma het evenement kennismaken met natuurcoaching en het opruimen van zwerfafval in het Mastbos in Breda.

IMG_2929

Gepakt en bezakt met vuilniszakken en prikstokken gingen we samen met 8 enthousiaste meiden op pad. De eerste zakken waren al snel gevuld. Naast het schoonmaken van het bos hebben we de groep laten kennismaken met natuur- en wandelcoaching. Een stiltewandeling, kennismaken met het verscherpen van je zintuigen, op zoek gaan naar je passie en je doelen.

SAM_0321

Er kwamen tijdens de wandeling veel mooie en inspirerende momenten uit de groep naar voren.

Een mooi en bijzonder evenement waar we met zijn allen een steentje hebben bijgedragen aan een schonere natuur maar ook de innerlijke mens weer wat rust en inspiratie hebben geboden.

Bedankt aan alle meiden die hebben deelgenomen.

Het hele jaar door organiseer ik deze wandelingen. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een een wandeling van ongeveer 2 uur waarin je zwerfafval gaat opruimen en kennis gaat maken met natuur- en wandelcoaching of ken je iemand die geïnteresseerd is stuur dan een berichtje via deze website of een mail naar info@bomenmetbootsma.nl. Zodra er voldoende aanmeldingen (minimaal 6) zijn, zal ik een aantal data doorgeven waarop deze wandeling kan gaan plaatsvnden.

Kosten: €10,- p.p.

IMG_2915