Op zondag 25 oktober van 10.00 – 12.00 heb ik tijdens de Dag van de Stilte een stiltewandeling georganiseerd genaamd; stilte in je hoofd!

Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.

Op deze bijzondere dag heb ik samen met de deelnemers in het Mastbos de stilte opgezocht. Dit heb ik gedaan door middel van een stiltewandeling waarbij ik de deelnemers tussendoor kennis heb laten maken met oefeningen uit de natuur- en wandelcoaching.

Voor meer informatie over de Dag van de Stilte en de Stiltewandeling kun je hieronder mijn interview met Omroep Brabant over de Dag van de Stilte en de stiltewandeling beluisteren.

Het hele jaar door organiseer ik stiltewandelingen. Wil je dit een keer ervaren, meld je dan aan via het contactformulier op mijn website of via info@bomenmetbootsma.nl Zodra er voldoende aanmeldingen (minimaal 4) zijn, zal ik een aantal data doorgeven waarop deze wandeling kan plaatsvnden.

Kosten €10,- p.p.